Fontos tájékoztatás!

Tisztelt Szülő!

A napokban több aggódó, a tábor jövője után érdeklődő telefonhívás miatt kerestem meg Önt levelemmel.
A kettő hete már hazánkban is megjelenő koronavírus miatt, egyesületünk is érdeklődve figyeli, a napról napra változó eseményeket és a Magyarország kormánya döntéseit.
Mivel egyesületünk a nyári táboroztatást végez, ezért szinte napi kapcsolatban állunk a Népegészségügyi hivatallal, akik azonnali értesítést küldenek részünkre, ha a nyári táborokat is érintő, az Eljárásrendben olyan változás lép érvénybe, amely megtiltja vagy bármilyen módon szabályozza a nyári táborok szervezését!

Jelenlegi döntés értelmében csak a 100 fő feletti, zárt térben történő, illetve az 500 fő feletti, nyílt térben történő rendezvényeket tiltották meg.
Egyesületünk úgy döntött, hogy 2020. május 15-ig kivár, és folytatja a felkészülést a IV. Kézilabdakapus tábor megszervezésében.
Amennyiben a Népegészségügyi hivataltól olyan intézkedést kapunk, hogy a nyári táborunkat nem tarthatjuk meg, úgy a befizetett összeget visszafizetjük Önnek! Amennyiben ezen dátum után történik olyan döntés a Magyarország kormánya részéről, hogy nem lehet táborokat tartani, akkor az addig felmerülő költségek (a tábor díjának cca. 5%-a) levonása után utaljuk vissza önöknek a befizetett összeg fennmaradó részét.

Addig is kérem türelmét, és kérem vigyázzanak magukra, családjukra!
Jó egészséget kívánok, a viszontlátás reményében!

Veszprém, 2020. március 12.

Tisztelettel:

Kohár László
Elnök