Játék

Tisztelt Szülők, kedves kapus lányok és fiúk!

Hogy még izgalmasabban teljen el ez a “pár” hét a tábor indulásáig, egy játékot indítunk azon jelentkezők között, akik május 15-ig érvényes regisztrációval rendelkeznek (jelentkezési lap + előleg befizetése )az idei táborunkba.
A játék szabálya a következő: A sárga, fekete négyzethálós kép alatt egy másik kép található, a képen egy személy lesz látható. A kérdés! Ki Ő? Minden héten egy négyzetlap felfedi az alatta látható kép részletét, így hétről-hétre közelebb kerültök a megfejtéshez. A hét forduló, mindig szombat.
1, Azon megfejtők közül akik az első hónapban, azaz márciusban sikeresen megfejtik a feladványt, a 2019 évi tábor díjából 75%-os kedvezményt biztosítunk. 1 db kerül kisorsolásra!!!
2, Azonban ha csak április hónapban sikerül megfejteni a rejtvényt, akkor már “csak” 50% kedvezményt sorsolunk ki a jó megfejtést beküldők között. Igaz 2 db-ot!!
3, Amennyiben a megfejtés nem sikerül ebben a hónapban sem, akkor a május 1. hetében megfejtők között 3 db 20%-os kedvezményt sorsolunk ki.
4, Ha május 2. hetében sikerül csak a helyes válasz megadása, akkor 3 db 15% kedvezményt sorsolunk ki a jövő évi táborból.
5, Ha pedig május 3. hetén derül csak ki, kit is rejt a fotó, akkor 5 db 10%-os kedvezmény kerül kisorsolásra.
6, A találgatásokat nem díjjazzuk. Egy héten maximum 3 érvényes tippelést lehet leadni!
7, A nyereményt készpénzre átváltani nem lehet, és csak a 2019-es táborba való jelentkezéskor használható fel. A nyeremény nem átruházható! Jó játékot, sok sikert! A nyertest személyesen értesítjük!