Kapusoknak

Tisztelt Szülők!
Szeretnénk kérni az Önök támogatását ahhoz, hogy megvalósíthassuk terveinket, elérhessük céljainkat! Kérjük, hogy adója 1%-val támogassák nevelőmunkánkat!
Adószámunk: 18878253 1 19
Felajánlásukat az ügyfélkapun keresztül tehetik meg!

Tisztelt Szülők, Kedves Kapusnövendékek!
2022. július 04-09-ig indul az VI. Utánpótlás Kézilabdakapus edzőtábor! A tábor kimondottan az 11 – 18 éves korosztály kapusainak, lányoknak és fiúknak kerül megszervezésre. A gyermekek létszáma maximum 40 fő, így kétszer 20 fős csoportokban, korosztályokra osztva (11 – 14 és 15 – 18) dolgoznak a gyerekekkel.
A képzések helyszíne Veszprém Lovassy László Gimnázium (Veszprém, Cserhát ltp. 11.) sportcsarnoka.
A gyerekek fejlődéséről nemzetközileg elismert szakedzőink gondoskodnak. Biztonságukért és foglalkoztatásukért pedagógusok felelnek a nap 24 órájában.

Edzők: Zita Porobic
Kovács Márk SBS Eger
Gödör Bence
Pribélyi Péter Aquawallgym tréner
Németh Richárd Rugalmassági és Dinamikai tréner
Cserép Csongor Sportpszichológus

Az idén „közkívánatra” második alkalommal mutatkozik be az AQUAWALLGYM Pribélyi Péter irányításával. A két évvel ezelőtt indított sportpszichológusi tréning sikere miatt az idei táborban is biztosítjuk a sportolók részére.
Továbbra is fontosnak tartjuk a fizikális felkészültség mellett a mentális frissességet, melynek egyik lépcsőfoka a stressz (pl.: versenyek okozta szorongás) oldásának megtanítása a fiatal sportolók számára.
A gyermekek elhelyezése a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola (Veszprém Jutasi út 18/2.) kollégium, 2-4 ágyas szobáiban történik. Az étkezéseket a kollégium saját konyhája biztosítja, sportdietetikus irányítása mellett.
Étkezést naponta ötször biztosítunk a gyerekeknek. Az edzések ideje alatt a frissítőket (ásványvíz) biztosítjuk.
A táborban és a szálláson okozott, bárminemű anyagi jelentőséggel bíró kár okozásért, a szülő vállalja az anyagi felelősséget!
A gyermekek által magukkal hozott eszközök (mobiltelefon, táblagép, kihangosító, stb.) elvesztéséért, eltulajdonításáért és megrongálódásáért felelősséget nem tudunk vállalni.
Érkezés a táborba kitöltött, COVID-, Egészségügyi-, GDPR nyilatkozattal, valamint a Jelentkezési lappal a tábor szálláshelyén, 2022. július 04. reggel 8:00. Továbbá a hatályos Kormányrendeletnek megfelelően. Az első edzés 9:00 órakor kezdődik. Az elutazás 2022. július 09-én lesz lehetséges.
Azon gyerekeknek, akik távolabbi lakhelyről érkeznek, lehetőségük van arra, hogy a tábor kezdete előtti napon érkezzenek, így is biztosítva a kis kapusok teljes edzési lehetőségét.
Részükre is teljes ellátást biztosítunk, aminek a költsége 9.000, -Ft/fő a meghirdetett díjon felül.
Tisztelt Szülők!
Szeretnénk kérni az Önök támogatását ahhoz, hogy megvalósíthassuk terveinket, elérhessük céljainkat! Kérjük, hogy adója 1%-val támogassák nevelőmunkánkat!
Adószámunk: 18878253 1 19
Felajánlásukat az ügyfélkapun keresztül tehetik meg!

A gyerekeknek hozniuk kell magukkal:
1. Egészségügyi nyilatkozat (www.kezilabdakapus.hu oldalról tölthető le)
2. Kitöltött és aláírt jelentkezési lap (www.kezilabdakapus.hu oldalról tölthető le)
3. GDPR (adatvédelmi) nyilatkozat (a 2018-ban aláírt nyilatkozatok érvényesek)
4. TAJ kártya, Személyi igazolvány, Diákigazolvány
5. Védettségi Igazolvány (ha a gyermek rendelkezik vele)
6. A gyermek gyógyszerei (esetleg fájdalomcsillapító)
7. Tisztálkodási felszerelés
8. Naptej
9. Úszónadrág, fürdőruha
10. Úszó vagy fürdősapka
11. Papucs
12. Esőköpeny
13. Uszodai törölköző
14. Készpénz (ajánlott)
15. Sportfelszerelés
16. Fittnesz „szőnyeg” (edzésre)

Jelentkezés a www.kezilabdakapus.hu oldalon 2022. januárjától, a dokumentumok fülön megjelenő űrlap kitöltésével lehet.
Fizetés: A fizetés csak a jelentkezés elfogadásának visszaigazolása után (Díjbekérő), átutalással történik. A fizetés határidejét a Díjbekérő tartalmazza. Lehetőséget biztosítunk kettő illetve három részletben történő díj fizetésre.
Esetleg megbeszélés szerint több részletben is. Az előleg összege 40.000,- Ft azaz negyvenezer forint. A táborban való részvételt 2022. június 04-ig lehet lemondani az előleg visszafizetése mellett. A 2022. június 05. után történt visszamondás esetén, a foglaló összegét nem áll módunkban visszafizetni! Azonban, ha lesz jelentkező a visszamondott helyre, abban az esetben visszatértjük a befizetett összeget. A tábor díjának teljes összegét június 10-ig kell teljesíteni!

Bankszámlaszámunk: K&H Bank Zrt. 1040 1220 – 5052 6757 – 8755 1003
Tábor díja 95.000, – Ft/fő.

Az ár tartalmazza valamennyi szolgáltatás költségét (teremhasználat, étkezés, uszoda belépő, uszodai pályabérlet, strand belépő, utazási költségek, szállásköltség, edzők, trénerek és gyermekfelügyelők díjai).

Veszprém, 2022. január 05.
Tisztelettel:
Kohár László
UKKSE Elnök