Kapusoknak

Tisztelt Kapusnövendékek, Szülők!

2019. június 16-21-ig indul a III. Utánpótlás Kézilabdakapus edzőtábor! A tábor kimondottan az U11-U18-os kapus lányoknak és fiúknak kerül megszervezésre. A gyermekek létszáma maximum 40 fő, így kétszer 20 fős csoportokban, korosztályokra osztva (U11-U14 és U15-U18) dolgoznak a gyerekekkel.

A képzések helyszíne Veszprém Lovassy László Gimnázium (Veszprém, Cserhát ltp. 11.) sportcsarnoka. A tábor első napján érkező gyermekeket ide várjuk!

Vezető Edző: Vanja Radic, speciálisan kapusok képzésével foglakozik. Tíz országban tart előadásokat, edzéseket és táborokat az utánpótlásban dolgozó edzőknek és gyerekeknek.

Edző: Kovács Bernadett Rugalmassági és Dinamikai tréner
Zita Porobic Pénzügyőr SE játékosa.
Aleksandar Djurdjevic Telekom Veszprém KC U20 kapusa.

A gyermekek elhelyezése a Péter Pál Panzióban (Veszprém Dózsa György út 3.) 2-4 ágyas szobákban történik. Az étkezéseket a panzió saját konyhája biztosítja, sportdietetikus irányítása mellett. Étkezést naponta ötször biztosítunk a gyerekeknek. Az edzések ideje alatt a frissítőket (ásványvíz) biztosítjuk.
A táborban és a szálláson okozott, bárminemű anyagi jelentőséggel bíró kár okozásért, a szülő vállalja az anyagi felelősséget!

A gyerekeknek hozniuk kell magukkal:

 • Egészségügyi nyilatkozat (www.kezilabdakapus.hu oldalról tölthető le)
 • Kitöltött és aláírt jelentkezési lap (www.kezilabdakapus.hu oldalról tölthető le)
 • GDPR (adatvédelmi) nyilatkozat (a 2018-ban aláírt nyilatkozatok érvényesek)
 • TAJ kártya, Személyi igazolvány, Diákigazolvány
 • A gyermek gyógyszerei (esetleg fájdalomcsillapító)
 • Tisztálkodási felszerelés
 • Naptej
 • Úszónadrág, fürdőruha
 • Papucs
 • Esőköpeny
 • Strandra törölköző
 • Készpénz (ajánlott)
 • Sportfelszerelés
 • Fittnesz „szőnyeg” (edzésre, majd strandoláshoz)

A gyermekek által magukkal hozott eszközök (mobil telefon, táblagép, kihangosító, stb.) elvesztéséért, eltulajdonításáért és megrongálódásáért felelősséget nem tudunk vállalni.

A gyerekek fejlődéséről nemzetközileg elismert szakedzőink gondoskodnak. Biztonságukért és foglalkoztatásukért pedagógusok felelnek a nap 24 órájában.

Érkezés a táborba 2019. június 16. reggel 8:00, első edzés 9:00 órakor kezdődik. Az elutazás 2019. június 21-én 14 órától lesz lehetséges.

Azon gyerekeknek, akik távolabbi lakhelyről érkeznek, lehetőségük van arra, hogy a tábor kezdete előtti napon érkezenek, így is biztosítva a kis kapusok teljes edzési lehetőségét.

Jelentkezés a www.kezilabdakapus.hu oldalon 2019. januárjától, a dokumentumok fülön megjelenő űrlap kitöltésével lehet.

Fizetés: Lehetőség van Széchenyi pihenőkártyával a szabadidő zsebből! A fizetés csak a jelentkezés elfogadásának visszaigazolása után (Díjbekérő), átutalással történik. A fizetés határidejét a Díjbekérő tartalmazza. Lehetőséget biztosítunk két részletben történő díj fizetésre. A táborban való részvételt május 15.-ig lehet lemondani az előleg visszafizetése mellett. Május 15. után történt visszamondás esetén a foglaló összegét nem áll módunkban visszafizetni!
Bankszámlaszámunk: K&H Bank Zrt. 1040 1220 – 5052 6757 – 8755 1003
Tábor díja 75.000,- Ft/fő.

Azon jelentkezőknek, akik a tábort megelőző este érkeznének, szállást és hidegvacsorát biztosítunk, aminek a költsége 7.000,-Ft/fő

Az ár tartalmazza valamennyi szolgáltatás költségét (teremhasználat, étkezés, strandbelépő vagy kalandparkbelépő, szállásköltség, edzők és gyermekfelügyelők díjai, költségét.

Veszprém, 2019. január 03.

Tisztelettel:

Kohár László
UKKSE Elnök