Labdák Nagy Viktortól

Kézilabdás kapustábor Veszprémben és a világbajnok vízilabdakapus Nagy Viktor. Igazából egyetlen összefüggés van közöttük, ami egyben a tökéletes megoldás is: a labda.

„Június tizenhat és tizenkilenc között lesz Veszprémben egy tizenegy-tizenöt éves fiúknak és lányoknak szervezendő kapustábor, illetve szeminárium az utánpótlásedzőknek – kezdte Kohár László, a kapustábor szervezője. – A lányomnak már rendeltünk labdát, és amikor támogatót kerestünk a táborhoz, kiderült, hogy Nagy Viktor cégéről van szó – Ő aztán tíz-tíz labdával támogatta a tábort.”

Nagy Viktornak tehát nem csak a vízben, hanem a parton is jó labdákat osztogat, s noha a világbajnok pólós nem verte nagy dobra, másfél éve alakult egy cége, amely többek között labdák eladásával foglalkozik. A pólós adja a hátteret, üzlettársa pedig a tudását teszi a közös vállalkozásba, amelynél futball-, kézi-, kosár-, röp-, és vízilabda-felszereléseket, labdákat lehet vásárolni.

 

„Az első évünk nagyon jól sikerült, de még mindig nem ismernek minket, illetve az Alvic márkát Magyarországon. Éppen ezért egyik célunk, hogy ez változzon, a másik pedig az utánpótlás csapatok támogatása – mondta Nagy Viktor.

Azért is érdekes a kézilabdakapus tábor, mert kapusként én is gondolkozom valami hasonlón, csak még nem valósult meg, hiszen aktív játékosként a nyaraim is a vízilabdázással telnek. Utána viszont én is szívesen szerveznék kapustáborokat, s amikor megkerestek, örömmel a tábor mellé álltunk, hogy ezzel is segítsük a gyerekeket.”

R.B.B.